Besramna imperijalistička propaganda

Povodom “Beogradske NATO nedelje” koja se pod pokroviteljstvom Centra za evroatlantske studije (CAES) i američke ambasade održala od 15. do 17. novembra u Beogradu, polu-javno i “pacovskim kanalima”, Akcioni komitet RSRS poručio je:

NE U NATO!
DOLE IMPERIJALISTIČKI VOJNI SAVEZI!
SMRT IMPERIJALIZMU!

U pitanju je osma po redu konferencija ove vrste, kojom ozloglašena imperijalistička CAES agentura sprovodi svoju skandaloznu ratno-huškačku i zločinačku imperijalističku propagandu. Podsećamo, pre devet godina NATO je u Beogradu pokušao da organizuje zvanični skup, koji se našao osujećenim od strane revolucionarnog pokreta u Srbiji.

Nećemo NATO skup u Beogradu, 12. juna, 2011.

Građani Beograda ni ovoga puta nisu ostali nemi na provokacije imperijalista, kao žrtve njihovih ratnih razaranja tokom bombardovanja 1999. godine, za koje zločinci još uvek nisu odgovarali!

“Ne u NATO!”, 17. novembar 2020.
Građani Beograda izražavaju nezadovoljstvo povodom “Beogradske NATO nedelje”, 17. novembar 2020.

Revolucionarni savez rada Srbije još jednom koristi priliku da istakne nužnost narodnog jedinstva okupljenog oko radničkog i revolucionarnog pokreta u borbi protiv imperijalizma, njegovih slugu i njegovog sistema pljačke i rata – za narodnu slobodu i nacionalnu nezavisnost, trajni mir i bratstvo među narodima, za istinsku narodnu demokratiju i socijalizam.

Akcioni komitet RSRS,
novembar 2020.